Машинка Moser Class 45 1245-0060

Машинка Moser Class45 1245-0060 це найпотужніша машинка для стрижки волосся у всьому модельному ряді машинок Moser. Модель з легкістю стриже абсолютно будь-яке волосся і, мабуть, навіть дріт. Якщо Вам потрібна максимальна потужність і продуктивність - машинка Class45 для Вас!

Модель Moser Class45 оснащена швидкознімним ножовим блоком Star Blade шириною 49 мм і мінімальною довжиною зрізу волосся 1 мм. Ножовий блок виготовлений з якісної сталі з фірмовим заточуванням «Made in Germany». Перевірений роками ножовий блок буде служити Вам вірою і правдою довгі роки при своєчасному обслуговуванні і регулярному змащенні.

Особливістю машинки Class45 1245-0060 є її роторний мотор потужністю 45 Вт. Це найпотужніший мотор, який застосовується в машинках Moser. Двигун має систему амортизації, завдяки якій машинка практично не вібрує в руці і працює тихо. Крім того, машинка має 2 швидкості, щоб майстер міг самостійно вибирати необхідну швидкість стрижки виходячи зі своєї техніки і типу волосся, яке потрібно стригти. Машинка може працювати хоч весь день без зупинки.

Дизайн моделі дуже цікавий - корпус машинки товщий біля основи і тонкіший у ножа. В руці машинка «сидить» впевнено і надійно, незважаючи на свою вагу 430 грам. У машинки є металева петелька для підвішування і довгий шнур живлення. Кнопка включення розташована збоку. Інтернет-магазин Ploika.com.ua рекомендує дану модель для майстрів, яким потрібна максимальна потужність і швидкість в роботі. Дана модель як бульдозер - потужна і витривала. Так само варто нагадати, що для цієї моделі продаються ножі різної довжини зрізу волосся.

Деякі особливості моделі Moser Class45 1245-0060:

  • Потужна і витривала модель
  • Мінімум вібрація і шуму
  • Роторний мотор потужністю 45 Вт
  • Ножовий блок Star Blade шириною 49 мм
  • Мінімальний зріз волосся 1 мм
  • Мережевий шнур 3 метри
  • Петелька для підвішування

В комплекті:

  • Машинка
  • Документація
  • Масло для змащення ножів
  • Щіточка для очищення
Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Робота на потоці
Загальні характеристики
Тип машинкидля стрижки
Тип живленнявід мережі
Потужність мотора45 W
Швидкознімний ножовий блоктак
Ножовий блокStar Blade
Мінімальний зріз1 мм
Ширина ножового блоку46 мм
Тип моторароторний
Оберти/коливання мотора2400, 3000
Колірчорний
Габарити
Розміри185 x 46 x 48 мм
Вага520 г
Виробництво
ЗборкаНімеччина
Гарантія12 місяців
Михаил / 17.08.2020
Доброго времени. Интересует возможность применения такой машинки для стрижки собаки.
Ploika.com.ua
Здравствуйте! Данная машинка может использоваться для стрижки собак, однако, ножевой блок здесь обычный - для стрижки людей. Для стрижки животных используется специальный нож, имеющий более крупные зубья, чтобы подшерсток не забивался в ноже. Из практики много покупателей стригут такой машинкой животных и говорят что нормально работает. Мы от себя можем рекомендовать ее в случае, если шерсть и подшерсток не слишком густые.

Супутні товари

Теги: машинка мозер клас 45