Машинка для стрижки Moser Neo 1886-0051 являє собою практичну недорогу бездротову машинку з чудовою якістю стрижки і легкою ергономікою. Модель дуже популярна як серед перукарів, так і серед звичайних покупців, які хочуть купити відмінну машинку для стрижки додому. Багато в чому популярність моделі обумовлена гарною якістю і надійністю, які Ви отримуєте за порівняно невелику вартість, адже серія NEO - це практично недорогі бездротові моделі професійних машинок Moser.

Машинка Moser Neo оснащена одним з кращих ножових блоків Moser MAGIC BLADE з вбудованою системою регулювання висоти зрізу волосся від 0.7 до 3 мм на 5 положень. Таким же ножем комплектуються моделі з вартістю значно дорожче, наприклад, Li+Pro або ChromStyle Pro. Ножовий блок MAGIC BLADE виготовлений із застосуванням технології «Made in Germany» - фірмовою запатентованою технологією високоточного шліфування ножів Moser. Завдяки цьому ножі Мозер служать дуже довго і залишаються точними тривалий час при належному догляді і своєчасному змащенні.


Машинка NEO 1886-0051 працює від NiMh акумулятора, який здатний забезпечити автономну роботу машинки протягом 90 хвилин, а повна зарядка становить не більше 2 годин. Саме з цієї причини рейтинг Ploika.com.ua в частині роботи на потік не максимальний, оскільки для перукаря важлива можливість мати під рукою завжди заряджену машинку, а NiMh акумулятори необхідно повністю розряджати і повністю заряджати. Але, незважаючи на це, багато перукарів використовують дану машинку в роботі.

Тепер не менш цікаве - це дизайн моделі. Він максимально простий і в той же час ергономічний, машинка дуже зручно сидить в руці і нею дуже легко працювати. На корпусі розташований тільки перемикач включення-виключення і LED індикатор зарядки. Комплектація моделі скромна - бази для зарядки немає, машинка підключається до живлення. Варто відзначити, що машинкою можна завжди достригти, якщо акумулятор сів, підключивши його до адаптера живлення. Інтернет-магазин Ploika рекомендує дану модель для домашнього використання і для перукаря-початківця. На потік ми рекомендуємо машинки з Li-Ion акумуляторами, хоча якщо Ви професіонал - Вам однозначно видніше що Вам найкраще підходить для роботи.

Деякі особливості машинки Moser Neo 1886-0051:

  • Стильний ергономічний дизайн
  • Ножовий блок MAGIC BLADE шириною 46 мм
  • Вбудоване регулювання висоти зрізу від 0.7 до 3 мм
  • NiMh акумулятор з автономністю 90 хвилин
  • Повна зарядка 120 хвилин
  • Мотор постійного струму з частотою обертання 5000 об/хв

В комплекті:

  • Машинка NEO
  • Адаптер з універсальним живленням 110 - 240 В
  • Щіточка і масло
  • 4 насадки для стрижки - 3, 6, 9 і 12 мм
  • Документація


Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Робота на потоці
Загальні характеристики
Тип машинкидля стрижки
Тип акумулятораNiMh
Тип живленнявід акумулятора, від мережі
Работа від акумулятору90 хв
Швидкознімний ножовий блоктак
Ножовий блокMagic Blade
Мінімальний зріз0.7 мм
Ширина ножового блоку46 мм
Тип моторароторний
Оберти/коливання мотора5000
Насадки у комплекті4
Колірчорний
Універсальне живлення 110-240 Втак
Габарити
Розміри174 x 45 x 42 мм
Вага275 г
Виробництво
ЗборкаНімеччина
Гарантія12 місяців
Виктор / 22.06.2020
День добрый
Подскажите что лучше для бороды эта или машинка дженио с двумя ножами?
Ploika.com.ua
Здравствуйте! Если из расчета что стричь только бороду, то машинка Genio будет интереснее, поскольку нож уже и более удобно будет выстригать. Если длина волос бороды от 3 мм - идеальный вариант. Если нужно меньше 3 мм, то нужно будет докупить насадки - есть на 1.5, 2 и 2.5 мм
Елена / 09.06.2020
Здравствуйте! Помогите советом. Нужна машинка для домашней стрижки, не для работы. Присмотрелись к данной модели, но смущает аккумулятор nimh. Насколько это практично? Я слышала что такой аккумулятор имеет память - что это значит?
Ploika.com.ua
Добрый день Елена. Данная модель для дома - это идеальный вариант, поскольку машинка очень функциональна, укомплектована хорошим ножом и имеет хорошую скорость. Аккумулятор NiMh - это тот незначительный минус, который перекрывают вышесказанные достоинства. Для дома особого смысла нет в машинке с Li-Ion аккумулятором - бесспорно, такая машинка лучше, однако взвешивая все за и против - здесь сложно однозначно что-то сказать. Машинка Нео пользуется хорошим спросом и у парикмахеров. Как оказалось, даже с таким аккумулятором можно спокойно работать пол дня. В домашнем использовании тем более не видим преград. На одном заряде Вы сможете выполнить около 4 стрижек, а возможно и больше, если рука набита. Если стрижка делается 2 раза в месяц, то заряжать аккумулятор Вы и будите 1 раз в 2 месяца. Главное то, что NiMh аккумулятор нужно полностью зарядить и полностью разряжать, чтобы на машинке загорелся индикатор разряда или же Вы услышите что машинка стала медленнее работать. Именно в таком режиме заряда-разряда аккумулятор прослужит в домашних условиях около 6 лет. Поэтому не нужно боятся такого аккумулятора, за счет которого машинка стоит относительно невысокую цену, в отличии от более дорогих моделей.

Супутні товари

Теги: мозер нео