Плойка 25 мм Moser TitanCurl 4444-0050

Плойка Moser 4444-0050 TitanCurl дуже популярна модель гарної якості з відмінною функціональністю. Модель популярна як серед перукарів, так і серед звичайних покупців, які купують модель для домашнього використання. В силу невисокої вартості та хорошої якості, інтернет-магазин ploika.com.ua рекомендує до покупки дану модель як інструмент з хорошим поєднанням ціна-якість. Серія плойок TitanCurl включає в себе 3 моделі різного діаметру.

Модель 4444-0050 оснащена робочим стволом з корисною довжиною 130 мм - це не найдовша робоча поверхня на сьогоднішній день, але і не найменша, що дозволить Вам без складнощів працювати з довгим волоссям. Титанове покриття робочої поверхні моделі має високу зносостійкість і чудове ковзання по волоссю. Використання титанового покриття забезпечує кращий результат і більш тривале утримання форми завивки. Дана модель дозволить Вам створювати природні рухомі локони.

Плойка Moser TitanCurl 4444-0050 оснащена електронним терморегулятором з LCD дисплеєм який дозволить Вам вибирати максимально точну температуру для волосся в діапазоні від 80 до 210 C. Це дуже гнучка настройка, яка дозволить Вам працювати з абсолютно будь-яким волоссям. Якщо Ви доглядаєте плойку для особистого використання, то не поспішайте виставляти високу температуру нагрівання - почніть з найменшої і поступово збільшуйте її, поки не будете отримувати бажаного результату. Таким чином, Ви правильно підберете температуру нагрівання для свого волосся, за що воно Вам «скаже» спасибі.

Дизайн моделі дуже лаконічний, а корпус має гарну ергономіку. Довгий зажим для волосся дозволить з легкістю використовувати інструмент для самостійної завивки. Модель оснащена термоізольованим наконечником, вбудованою металевою підставкою і системою автоматичного відключення через 60 хвилин. В цілому модель дуже вдала і добре зібрана.

Деякі особливості плойки Moser 4444-0050 TitanCurl:

  • Діаметр 25 мм
  • Титан-турмалінове покриття
  • Корисна довжина ствола 130 мм
  • Електронний терморегулятор з LCD дисплеєм
  • Гнучка настройка нагріву в діапазоні 80 - 210 C
  • Автоматичне відключення через 60 хвилин
  • Вбудована підставка
  • Працює в будь-якій країні світу
  • Мережевий кабель 2.7 метра з обертанням

В комплекті:

  • Плойка
  • Документація
Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Довге волосся
Загальні характеристики
Тип плойкикругла
Діаметр25 мм
Довжина робочої поверхні130 мм
Покриттятитан
Терморегуляторелектронний
Макс. температура нагріву210 C
Діапазон температури нагріву80 - 210 C
Автовимкненнятак
Довжина кабеля2.7 м
Колірчорний
Універсальне живлення 110-240 Втак
Габарити
Вага315 г
Виробництво
Гарантія12 місяців

Ще не було питань.

Супутні товари

Теги: мозер титан курл