Машинки для BarberShop

Сучасні салони BarberShop намагаються відповідати духу і стилю, який притаманний барберскому напрямку. Як правило, такі салони на голову або дві вище будь-якого салону краси і чи перукарні на районі, оскільки відбір майстрів досить вимогливий і вимагає певного досвіду, знань і умінь. Наприклад, в барбершопі Вам можуть запропонувати гоління небезпечною бритвою. Для того, щоб оволодіти таким верстатом люди спеціально тренуються на повітряних кульках і відточують свою майстерність. Головне завдання - кулька не повинна лопнути. Хіба це не мистецтво? Багато людей, так чи інакше, хоча-б раз у своєму житті відвідують такий салон - це можуть бути і регулярні відвідування, а так само можливість отримати стильну бороду або зачіску, а можливо з чистого інтересу. Хороший Барбер зможе Вам створити свій стиль, який грунтується не на номері насадки, якою Вас стрижуть.

Сучасному барберу мало просто бути фахівцем даного напрямку, а потрібно ще володіти своїм стилем і мати відповідний барберскій інструмент. Одним з таких інструментів є машинка для стрижки. Світові виробники професійного інструменту для догляду за волоссям активно підтримують барберів, створюючи стильний і витончений інструмент для них.

Однією з компаній, яка активно підтримує цей рух, є BaByliss PRO. Досвід компанії у виробництві професійного інструменту спільно з багатьма професіоналами з усього світу дозволив створити приголомшливі моделі барберских машинок для стрижки серії BARBER SPIRIT. У загальній масі це дуже якісні високошвидкісні моделі з приголомшливим стильним дизайном і металевим корпусом. Найпершою моделлю, яку компанія випустила під серією Barber Spirit, була модель FX880E, яка миттєво набрала свою популярність. Машинку купували навіть у звичайні перукарні, оскільки вона володіє великою швидкістю руху ножів і високою точністю. Сьогодні модельний ряд машинок Barber Spirit вже досить великий, а самі моделі в загальній масі - це бездротові машинки, оскільки від шнура поступово починають відходити.

Компанія Moser випускає класичні універсальні машинки, які хоч і мають прекрасні характеристики, але дизайн у них стандартний. Не забуваємо, що бренд Moser належить корпорації Wahl, яка випускає барберські моделі машинок під брендом Wahl.

У нашому каталозі Ви знайдете різні моделі машинок для барберів, які дозволять майстру не тільки виділитися стильним інструментом, але і ефективно їм працювати, отримуючи чудові результати. У міру надходжень ми будимо підтримувати даний матеріал і наповнювати його новими моделями машинок BarberShop.

02.04.2020

Моделі BarberShop

Коментарі 0