Серія професійних машинок для стрижки Moser 1400 - це практичні моделі, які підходять для домашнього використання і перукаря-початківця. Машинка Moser 1 400 Burgundy 1400-0278 відрізняється більш багатою комплектацією, тому більш вигідна до покупки.

Машинка Moser 1400-0278 оснащена стандартним вібраційних мотором потужністю 10 W - класичним безвідмовним мотором змінного струму. Потужності мотора цілком вистачає для комфортної роботи з будь-яким волоссям. При необхідності можна відрегулювати потужність мотора для комфортної роботи в різній мережі. Наприклад, в сільській місцевості або приватному секторі можуть виникати просадки напруги, тому виробник передбачив можливість регулювання потужності мотора.

Модель 1400-0278 оснащена ножовим блоком серії STAR BLADE шириною 46 мм. Мінімальна висота зрізу ножа становить 0.7 мм. Ножовий блок розміщений на спеціальному механізмі MultiClick®, який дозволяє регулювати висоту зрізу волосся від 0.7 до 3 мм. За допомогою бокового важеля-перемикача Ви вибираєте необхідну довжину зрізу. Усього доступно 5 положень регулювання довжини. З протилежного важелю боку розміщена кнопка скидання обраної висоти зрізу.

Корпус машинки 1400 зроблений максимально просто і продумано - машинкою зручно працювати. Для Вашої зручності модель оснащена петелькою для підвішування на гачок. Магазин Ploika.com.ua рекомендує дану модель до покупки для домашнього та особистого використання, або ж для перукаря-початківця. Для роботи на потоці краще дивитися в бік моделей серії Primat. В цілому модель 1400-0278 дуже якісна і витривала, проблем в експлуатації не спостерігається.

Деякі особливості машинки Moser 1400-0278:

  • Практична витривала машинка для стрижки волосся
  • Вібраційний мотор з частотою коливань 6000 в хвилину
  • Ножовий блок STAR BLADE шириною 46 мм
  • Регулювання висоти зрізу волосся від 0.7 до 3 мм
  • Петелька для підвішування

В комплекті:

  • Машинка
  • Документація
  • Щіточка для очищення і масло
  • 4 насадки для стрижки - 3, 6, 9 і 12 мм
  • Гребінець і ножиці


Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Робота на потоці
Загальні характеристики
Тип машинкидля стрижки
Тип живленнявід мережі
Потужність мотора10 W
Швидкознімний ножовий блокні
Ножовий блокнержавіюча сталь
Мінімальний зріз0.7 мм
Ширина ножового блоку46 мм
Тип моторавібраційний
Оберти/коливання мотора6000
Довжина кабеля2 м
Насадки у комплекті4
Колірбордовий
Універсальне живлення 110-240 Внемає
Габарити
Розміри175 x 69 x 50 мм
Вага520 г
Виробництво
ЗборкаНімеччина
Гарантія12 місяців
Влад / 16.08.2020
в момент включения машинки раздается сильный щелчок - это нормально?
Ploika.com.ua
Здравствуйте! Щелчок во время включения машинки это вполне нормально. В вибрационных машинках мотор представляет собой электромагнит, который работает на переменном токе. В момент включения на сердечник магнита действует максимальная сила притяжения сердечника, который полностью притягивается к металлическому основанию магнита. Поэтому это вполне нормально, на качество и срок эксплуатации никоим образом не влияет, Вам не стоит переживать. Абсолютно все вибрационные машинки издают такой щелчок.

Супутні товари