Технологія KERATIN LUSTRE від BaByliss PRO

Зовсім недавно, в продаж надійшли нові моделі плойок і випрямлячів BaByliss PRO з технологією KERATIN LUSTRE - черговою новинкою від компанії BaByliss PRO. Кращий виробник професійних електроінструментів для догляду за волоссям в черговий раз створює революцію на ринку професійних інструментів, випереджаючи інших виробників в цьому сегменті. Давайте розбиратися, що за технологія така.

Як відомо, наше волосся складаються на 95% з кератину - речовини, яке є будівельним матеріалом нашого волосся і нігтів. У процесі постійного використання випрямлячів і плойок для волосся, кератин нашого волосся виснажується, що може привести до погіршення стану волосся і появі різних проблем, у вигляді сухості, ламкості, втрати еластичності. Технологія KERATIN LUSTRE спеціально розроблена для запобігання виснаження кератину. Спеціальні пластини з керамічним покриттям містять інтегрований кератин, який компенсує втрати при нагріванні волосся. Звучить трохи зухвало, але BaByliss PRO - це виробник, якому можна довіряти. Наприклад, кератиновие випрямлення волосся засноване на такому ж принципі.

Нижче наведені моделі, в яких застосовується дана технологія. Як заявляє виробник, при використанні новітніх пластин з технологією KERATIN LUSTRE ефект випрямлення або завивки значно збільшується і залишається на тривалий час. Варто так само відзначити, що випрямляч даної серії оснащений новим генератором негативних іонів, який значно ефективніше стандартних технологій. Серія інструментів з інтегрованим кератином розрахована перш за все для частого використання таких інструментів для випрямлення або завивки волосся, особливо ослабленому і крихкому.

19.03.2020

Моделі з технологією KERATIN LUSTRE

Коментарі 0