Машинка Moser Class 50 1250-0060

Машинка Moser Class50 1250-0060 являє собою досить потужну мережеву машинку для стрижки. Модель з легкістю стриже абсолютно будь-яке волосся. Якщо Вам потрібна хороша потужність і продуктивність - машинка Class50 для Вас!

Модель Moser Class45 оснащена швидкознімним ножовим блоком Star Blade шириною 49 мм і мінімальною довжиною зрізу волосся 1 мм. Ножовий блок виготовлений з якісної сталі з фірмовим заточуванням «Made in Germany». Перевірений роками ножовий блок буде служити Вам вірою і правдою довгі роки при своєчасному обслуговуванні і регулярному змащенні. Спеціальна кнопка для швидкої зміни ножа дозволяє за лічені секунди зняти ніж для очищення або мастила.

Особливістю машинки Class50 1250-0060 є її роторний мотор потужністю 24 Вт. Це досить потужний мотор, який застосовується в машинках Moser. Двигун має систему амортизації, завдяки якій машинка практично не вібрує в руці і працює тихо. Швидкість обертання мотора становить 3300 об/хв. Машинка може працювати хоч весь день без зупинки.

Дизайн моделі дуже цікавий - корпус машинки товщий біля основи і тонший у ножа. В руці машинка «сидить» впевнено завдяки системі проти ковзання ручки. Ергономіка корпусу розроблена спільно з експертами-ергономістами, а корпус має збалансовану вагу. У машинки є металева петелька для підвішування і довгий шнур живлення. Кнопка включення розташована зверху. Інтернет-магазин Ploika.com.ua рекомендує дану модель для майстрів, яким потрібна максимальна потужність і швидкість в роботі. Так само варто нагадати, що для цієї моделі продаються ножі різної довжини зрізу волосся.

Деякі особливості моделі Moser Class50 1250-0060:

  • Потужна і витривала модель
  • Мінімум вібрація і шуму
  • Роторний мотор потужністю 24 Вт
  • Ножовий блок Star Blade шириною 49 мм
  • Мінімальний зріз волосся 1 мм
  • Мережевий шнур 3 метри
  • Петелька для підвішування

В комплекті:

  • Машинка
  • Документація
  • Масло для змащення ножів
  • Щіточка для очищення
Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Робота на потоці
Загальні характеристики
Тип машинкидля стрижки
Тип живленнявід мережі
Потужність мотора24 W
Швидкознімний ножовий блоктак
Ножовий блокнержавіюча сталь
Мінімальний зріз1 мм
Ширина ножового блоку49 мм
Тип моторароторний
Оберти/коливання мотора3300
Колірчорний
Універсальне живлення 110-240 Втак
Габарити
Розміри196 x 54 x 48 мм
Вага360 г
Виробництво
ЗборкаНімеччина
Гарантія12 місяців
Николай / 21.07.2020
Добрый день, вопрос - в комплекте ножевой блок 3 мм есть? В другом магазине мне сказали что у них в комплекте нож на 3 мм, а мне как раз такой и нужен. Вы можете мне сделать такой комплект?
Ploika.com.ua
Здравствуйте Николай! В комплекте с данной машинкой заводом-изготовителем поставляется нож 1 мм и другой комплектации никогда не было и быть не может. Если магазин предоставит Вам ножевой блок 3 мм в блистере - тогда вопросов нет. В противном случае нож может быть с проблемой или же по каким-то причинам был испорчен блистер. Как правило, такое "мероприятие" с ножами очень рисковое, поскольку можно получить некачественный или поврежденный нож. Нужно быть уверенным в целостности ножа. Поэтому лучше подумайте, возможно стоит купить машинку со стандартным ножом и докупить еще один на 3 мм.

Супутні товари

Теги: машинка мозер клас 50