Машинка Moser Chrom2Style 1877-0051 є наступним поколінням вже відомої моделі ChromStyle Pro. Модель має масу переваг і відмінностей, а так само отримала нагороду reddot award 2018 - престижного «Центру дизайну Землі Північний Рейн-Вестфалія» з Ессена.

Перш за все, варто відзначити, що модель Moser Chrom2Style оснащена найкращим ножовим блоком Moser - DIAMOND BLADE, який має спеціалізоване карбонове покриття, яке за своїми властивостями схоже з алмазом. Ножі дуже точні і чудово ріжуть будь-яке волосся, незалежно від його товщини і швидкості роботи. Ширина ножа становить 46 мм, а мінімальний зріз 0.7 мм - тут все стандартно. Так само ножовий блок оснащений інтегрованою системою регулювання довжини зрізу від 0.7 до 3 мм, що дозволить Вам досягти ідеальних переходів без «сходинок». Ножовий блок виготовлений із застосуванням запатентованої технології фірмового шліфування «Made in Germany». Ножі Мозер служать дуже довго при належному догляді і своєчасному змащенні ножів.

Машинка Moser 1877-0051 працює від акумулятора Li-Ion типу. Такий акумулятор не має «пам'яті», що дозволяє його дозаряджати в будь-який момент, хоч після кожної стрижки, щоб приступаючи до роботи у Вас була повністю заряджена машинка. У разі якщо заряду не вистачило, то Ви завжди можете підключити машинку до адаптера живлення і завершити роботу. Ємності акумулятора вистачає щоб забезпечити автономну роботу протягом 120 хвилин, а повна зарядка тривати не більше 80 хвилин.

Особливості моделі Moser Chrom2Style 1877-0051

У моделі Chrom2Style так само, як і в попередній моделі, застосовується мікропроцесорне управління потужністю мотора. Машинка буде стригти з однаковою швидкістю і силою, навіть якщо заряд акумулятора близький до нуля. Таким чином машинка Вас ніколи не підведе і Ви будете впевнені у відмінному результаті.

Що до дизайну моделі - він більш строгий, більше прямих ліній. Кнопка включення-виключення прекрасно вписується в загальну задумку дизайну. У той же час корпус володіє чудовою ергономікою, в руці машинка «сидить» впевнено, дуже комфортно. Магазин Ploika.com.ua рекомендує дану модель для роботи на потоці, з якою машинка впорається на відмінно.

Деякі особливості моделі Moser Chrom2Style 1877-0051:

  • Ергономічний дизайн, переможець reddot awards 2018
  • Швидкознімний ножовий блок Diamond Blade шириною 46 мм
  • Мінімальний зріз 0.7 мм
  • Інтегрована в ножовий блок система регулювання зрізу від 0.7 до 3 мм
  • Li-Ion акумулятор з автономністю 120 хвилин
  • Повна зарядка за 80 хвилин
  • LED індикатор стану батареї
  • Приємне на дотик покриття корпусу

В комплекті:

  • Машинка
  • Документація
  • База для зарядки
  • Адаптер живлення 110 - 240 В
  • 6 металевих насадок для стрижки - 1.5, 3, 4.5, 6, 9 і 12 мм
  • 5 пластикових насадок для стрижки - 1.5, 4.5, 6, 9 і 12 мм
  • Щіточка для очищення і масло


Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Робота на потоці
Загальні характеристики
Тип машинкидля стрижки
Тип акумулятораLi-Ion
Тип живленнявід акумулятора, від мережі
Работа від акумулятору120 хв
Швидкознімний ножовий блоктак
Ножовий блокнержавіюча сталь
Мінімальний зріз0.7 мм
Ширина ножового блоку46 мм
Тип моторароторний
Оберти/коливання мотора5300
Насадки у комплекті11
Колірчорний
Універсальне живлення 110-240 Втак
Габарити
Розміри178 x 48 x 52 мм
Вага270 г
Виробництво
ЗборкаНімеччина
Гарантія12 місяців
Максим / 04.06.2020
Подскажите пожжалуйста, в этой модели ножи самозатачивающиеся или их нужно точить со временем.
Ploika.com.ua
Добрый день! Во-первых, самозатачивающиеся ножи - это чистой воды миф, придуманный непонятно кем. Когда железо трется об железо, то со временем будет выработка, но никак не "самозаточка". Ножевые блоки Мозер очень выносливы и служат достаточно долго. Точить или шлифовать ножевой блок мы не рекомендуем в виду того, что для такой операции нужен высокоточный станок. В лучшем случае после "заточки" ножевой блок сможет проработать месяц-два в режиме работы каждый день. Если ножевой блок отработал свое, мы рекомендуем просто купить новый - да, это дороже, но это значительно дольше, абсолютно точнее и без проблем в работе. Не стоит забывать так же о том, что ножи Мозер имеют встроенную регулировку длины среза волос, поэтому затачивая такой нож нужно не ошибиться в плоскости, иначе на определенной настройке будет просто закусывать волос. Поэтому лучше новый.

Супутні товари

Теги: мозер хром2стайл