Плойка Moser CurlPro2 Conical 4437-0050

Конусна плойка Moser CurlPro2 Conical 4437-0050 прекрасна модель непоганої якості, яка відповідає всім необхідним для роботи функціями і можливостями. З конусною плойкою Ви можете створювати різноманітні образи і реалізовувати свої творчі задумки. В силу своєї невисокої ціни і гарної якості модель дуже популярна і користується хорошим попитом.

Модель CurlPro2 Conical оснащена конусним стволом діаметром 13 - 25 мм - універсальним діаметром, який дозволить працювати як з коротким, так і з довгим волоссям. Титан-турмалінове покриття забезпечить чудовий результат і довге утримання форми завивки. Титан має гарну зносостійкість і ковзання по волоссю. Турмалін в свою чергу відрізняється дбайливим ставленням до волосся, оскільки може виділяти негативні іони при нагріванні. Це сприяє закриттю кутикули, в результаті чого волосся стає більш м'яким, блискучим і слухняним. Інтернет-магазин ploika.com.ua рекомендує дану модель для професійного використання. Самій собі накручувати волосся на конусну плойку незручно, тому зайвий раз подумайте і зважте свої можливості, перед покупкою моделі.

Щоб забезпечити максимальну сумісність абсолютно з будь-яким типом волосся, в даній моделі застосовується електронний терморегулятор з LCD дисплеєм, який дозволить Вам точно підібрати температуру нагрівання в діапазоні від 80 до 210 C. Обраний режим виводитися на LCD дисплеї, щоб Ви могли контролювати нагрів протягом усього часу роботи з інструментом.

Варто зазначити, що у моделі 4437-0050 ергономічна ручка, завдяки чому працювати з плойкою одне задоволення. Ручка має спеціальне покриття щоб вона не зринала в руці. Термоізольований наконечник так само допоможе при роботі двома руками. Якщо Ви забудете вимкнути інструмент після роботи не біда - в моделі є функція автоматичного відключення через 60 хвилин. Плойка може працювати в будь-якій країні світу.

Деякі особливості моделі Moser CurlPro2 Conical 4437-0050:

  • Діаметр 13 - 25 мм
  • Титан-турмалінове покриття
  • Терморегулятор з LCD дисплеєм
  • Гнучка система вибору нагріву від 80 до 210 C
  • Автоматичне відключення через 60 хвилин
  • Мережевий шнур 2.7 метра з обертанням
  • Працює в будь-якій країні світу

В комплекті:

  • Плойка
  • Документація
Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Довге волосся
Загальні характеристики
Потужність45 W
Тип плойкиконусна
Діаметрконус 13 - 25 мм
Покриттятитан-турмалін
Терморегуляторелектронний
Макс. температура нагріву210 C
Діапазон температури нагріву80-210 C
Кіл-сть температурних режимів27
Автовимкненнятак
Довжина кабеля2.8 м
Колірчорний
Універсальне живлення 110-240 Втак
Габарити
Вага150 г без кабеля
Виробництво
Гарантія12 місяців

Ще не було питань.

Теги: мозер курл про 2