Серія фенів BaByliss PRO HQ

BaByliss PRO - всесвітньо відомий виробник професійного інструменту для перукарів випускає серію оновлених популярних професійних фенів - Vulcano, Caruso, Veneziano і Excess. Тепер ці фени називатимуться Vulcano-HQ, Caruso-HQ, Veneziano-HQ і Excess-HQ відповідно. Рішення виробника було досить логічним і своєчасним. Дані моделі фенів користуються найбільшою популярністю, оскільки вони мають високу якість і чудові можливості. Дані фени нерідко купують і для домашнього використання, адже професійний фен в домашніх умовах служить дуже довго, а його ефективність в рази перевершує будь-який побутовий аналог. Тепер фени нової серії BaByliss PRO HQ будуть оснащуватися сучасними технологіями, а їх дизайн злегка змінений.

Серія фенів HQ оснащена новим нагрівальним елементом. Потужність моделей залишилася колишньою, крім фена Vulcano-HQ - тепер він буде потужністю 2400 Вт проти потужності 2200 Вт раніше. Однак, сам нагрівальний елемент конструктивно змінений - його оптимізована конструкція дозволила краще перемішати вихідне повітря, щоб «пляма» вихідного повітря була рівномірної температури без точкових перегрівів, як це часто буває практично в будь-якому фені. Завдяки такому рішенню сушка волосся даними моделями стане більш ефективною і безпечною.

З технічних інновацій нова серія фенів BaByliss PRO буде оснащуватися сучасним професійним мотором змінного струму (AC мотором) італійського виробництва виготовленого за технологією Ultra-long Life Technology. Такі мотори мають великий ресурс роботи в порівнянні з тими моделями, якими комплектувалися ці фени раніше. Однак, є і зворотна сторона медалі - ресурс моторів збільшений, але обсяг потоку повітря зменшений. Технічні характеристики новинок показують, що швидкість повітря залишилася практично без змін, а вихідний потік став меншим. Швидше за все, це пов'язано з нагрівальним елементом і рішенням виробника краще перемішувати повітря на виході. Через це «пляма» контакту з волоссям стала рівномірною по температурі, але меншою за площею. Таким чином, сміємо припустити, що зменшений об'єм повітря пов'язаний саме зі змінами в нагрівальному елементі, завдяки чому ми отримуємо більш безпечну і якісну сушку. Основний упор звичайно зроблений на безпеку при збереженні тієї ж продуктивності.

Ну і окремо кілька слів про дизайн моделей. Раніше ці фени були в чорному кольорі з легким глянцем. Тепер корпус кожної моделі має гарне лакове покриття з дрібними блискітками. Завдяки цьому фени виглядають значно дорожче і яскравіше. В цілому нові моделі серії HQ повинні нести собою тільки позитивні поліпшення, а колишні моделі швидше за все будуть зняті з виробництва. Якийсь час вони будуть у продажу, але вже скоро їх повністю замінить серія HQ.

01.08.2020

Моделі серії HQ

Коментарі 2

/ Відповісти
Подскажите когда эти фены появятся в продаже?
Ploika.com.ua / 01.08.2020 / Відповісти
Катя, ориентировочно в середине августа должны уже появится. Во всяком случае нам так обещают.