Машинка Moser LI+PRO 2 1888-0050 - це приголомшлива модель, яка володіє унікальними можливостями і функціями. Машинка дуже популярна серед стилістів, яким важливо працювати якісним і сучасним інструментом. У порівнянні з попередньою моделлю Li+Pro, дана модель має ряд переваг, з якими ми Вас ознайомимо нижче.

Машинка для стрижки Moser LI+PRO 2 1888-0050 оснащена швидкознімним ножовим блоком Magic Blade II шириною 46 мм з інтегрованою системою регулювання довжини зрізу волосся від 0.7 до 3 мм. Завдяки такій системі Ви зможете більш точно підібрати довжину зрізу до кожної насадки, щоб забезпечити собі ідеальний результат без «сходинок». Ножі виготовлені із застосуванням фірмової технології високоточного шліфування «Made in Germany», завдяки чому вони служать досить довго при належному догляді і регулярному змащенні.

Модель 1888-0050 працює від вбудованого Li-Ion акумулятора, який здатний забезпечити 120 хвилин автономної роботи без зупинки, а швидка зарядка триває всього 60 хвилин. Li-Ion акумулятор не має пам'яті, тому його можна заряджати в будь-який момент, навіть після кожної стрижки. Це дуже зручно, адже у Вас під рукою завжди буде повністю заряджена і готова до роботи машинка, яка Вас ніколи не підведе. У разі необхідності машинку можна підключити до адаптера живлення і закінчити роботу.

Для вимогливих стилістів і перукарів в машинці LI+PRO 2 передбачено 3 швидкості, щоб майстер сам зміг вибирати потрібний режим виходячи зі швидкості своєї роботи, густоти волосся і складності стрижки. Завдяки мікропроцесорній системі управління мотором машинка стриже з однаковою потужністю і частотою обертів в кожному швидкісному режимі, незалежно від залишкового заряду батареї.

Варто так само відзначити, що в машинці застосовується інтелектуальний підхід. На дисплеї відображається детальна інформація про стан акумулятора, обраної швидкості і стану ножового блоку. Якщо Ви забули його змастити і пішло навантаження на мотор - машинка Вам «скаже» про це.

Дизайн моделі простий і в той же час досить ергономічний. Машинка має вигнуту форму корпусу і впевнено «лежить» в руці. Корпус максимально обтічний - виробник застосував електронну кнопку включення-виключення, щоб не було ніяких виступаючих елементів. В цілому машинка LI+PRO 2 1888-0050 дуже цікава і функціональна, випускається досить давно і вже перевірена в роботі роками і мільйонами користувачів по всьому світу. Магазин Ploika.com.ua однозначно рекомендує дану модель для будь-якої роботи - хоч на потоці, хоч на дому, машинка практично бездоганна.

Деякі особливості моделі Moser LI + PRO 2 1888-0050:

  • Красивий і стильний дизайн
  • Швидкознімний ножовий блок Magic Blade II шириною 46 мм
  • Інтегрована система регулювання довжини зрізу волосся в ножовий блок 0.7 - 3 мм
  • Li-Ion акумулятор з автономністю 120 хвилин
  • Швидка зарядка за 60 хвилин
  • 3 швидкості роботи мотора
  • Мікропроцесорний контроль потужності мотора
  • Інформативний LCD дисплей
  • Мотор постійного струму з системою зменшення шумів 4100 5200, 5600 об/хв

В комплекті:

  • Машинка
  • Документація
  • 6 знімних насадок для стрижки 3, 6, 9, 12, 18, 25 мм
  • Адаптер живлення 110 - 240 В
  • База для зарядки
  • Масло і щіточка для очищення


Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Робота на потоці
Загальні характеристики
Тип машинкидля стрижки
Тип акумулятораLi-Ion
Тип живленнявід акумулятора, від мережі
Работа від акумулятору120 хв
Швидкознімний ножовий блоктак
Ножовий блокMagic Blade II
Мінімальний зріз0.7 мм
Ширина ножового блоку46 мм
Тип моторароторний
Оберти/коливання мотора5200
Насадки у комплекті6
Коліркоричневий
Універсальне живлення 110-240 Втак
Габарити
Розміри180 x 47 x 42 мм
Вага265 г
Виробництво
ЗборкаНімеччина
Гарантія12 місяців

Ще не було питань.

Супутні товари

Теги: мозер лі про 2,li pro 2,lipro2