Тример Moser LI+PRO2 Mini Diamond 1588-0051

Тример Moser LI+PRO 2 Mini Diamond 1588-0051 являє собою відмінну машинку з чудовими характеристиками і відмінними можливостями. Модель чудесним чином доповнює основну машинку для стрижки Li+Pro 2, утворюючи повноцінний набір - мрію будь-якого майстра. Якщо у Вас вже є одна з цих моделей, то Ви на півдорозі від перукарського щастя, оскільки мати такий набір машинок, а вірніше їм працювати - одне задоволення.

Тример Moser LI+PRO 2 Mini Diamond оснащений кращим професійним швидкознімним ножовим блоком Moser Diamond Blade. Ножі Diamond мають спеціальне карбонове покриття - міцне і витривале, яке за своїми властивостями схоже з алмазом. Ножі виготовлені із застосуванням фірмової технології високоточного шліфування «Made in Germany», завдяки чому вони служать досить довго при належному догляді і регулярному змащенні. Ширина ножового блоку 32 мм, а мінімальний зріз 0.4 мм.

Особливості Moser LI+PRO2 Mini Diamond 1588-0051

Працює тример 1588-0051 від вбудованого Li-Ion акумулятора, який здатний забезпечити машинку безперервною роботою протягом 120 хвилин, а повна зарядка відбувається за 80 хвилин. Li-Ion акумулятор не має пам'яті, тому його можна заряджати в будь-який момент, навіть після кожної стрижки. Це дуже зручно, адже Вам у Вас під рукою завжди буде повністю заряджена і готова до роботи машинка, яка Вас ніколи не підведе. У разі необхідності машинку можна підключити до адаптера живлення і закінчити роботу.

У даній моделі виробник застосовує інтелектуальний підхід. По-перше, машинка має 3 швидкості, щоб майстер міг самостійно вибирати необхідний режим залежно від швидкості своєї роботи, густоти волосся і складності стрижки. По-друге, в моделі застосовується мікропроцесорний контроль оборотів і потужності мотора, щоб машинка працювала однаково потужно на будь-якій швидкості незалежно від рівня заряду батареї.

Дизайн моделі ідентичний машинці - простий і в той же час ергономічний. Машинка має вигнуту форму корпусу і впевнено «лежить» в руці. Корпус максимально обтічний - виробник застосував електронну кнопку включення, щоб не було ніяких виступаючих елементів. Індикатор рівня заряду батареї інтегрований в кнопку включення. В цілому тример дуже якісний і функціональний - це найкраща модель Moser на сьогоднішній день. Інтернет-магазин Ploika.com.ua рекомендує дану модель як для роботи, так і для домашнього використання, наприклад, стрижки бороди.

Деякі особливості моделі Moser LI+PRO 2 Mini Diamond 1588-0051:

  • Яскравий ергономічний дизайн
  • Швидкознімний ножовий блок Diamond Blade шириною 32 мм
  • Мінімальний зріз волосся 0.4 мм
  • Li-Ion акумулятор з автономністю 120 хвилин
  • Швидка зарядка всього за 80 хвилин
  • 3 швидкості роботи мотора
  • Мотор постійного струму з системою зменшення шумів 4500, 5500, 6000 об/хв
  • Індикатор рівня заряду інтегрований в кнопку включення

В комплекті:

  • Тример
  • Документація
  • Адаптер живлення 110 - 240 В
  • База для зарядки
  • Універсальна насадка 3-6 мм
  • Масло і щіточка для очищення
Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Робота на потоці
Загальні характеристики
Тип машинкитример
Тип акумулятораLi-Ion
Тип живленнявід акумулятора, від мережі
Работа від акумулятору120 хв
Швидкознімний ножовий блоктак
Ножовий блокDiamond Blade
Мінімальний зріз0.4 мм
Ширина ножового блоку32 мм
Тип моторароторний
Оберти/коливання мотора6000
Насадки у комплекті1
Коліркоричневий
Універсальне живлення 110-240 Втак
Габарити
Розміри138 x 32 x 34 мм
Вага120 г
Виробництво
ЗборкаНімеччина
Гарантія12 місяців

Ще не було питань.

Супутні товари

Теги: мозер лі про 2 міні,li pro 2,lipro2mini