Машинка Moser LI+PRO2 Diamond 1888-0051

Машинка Moser LI+PRO 2 1888-0051 - це приголомшлива модель, яка володіє унікальними можливостями і функціями. Машинка дуже популярна серед стилістів, яким важливо працювати якісним і сучасним інструментом. У порівнянні з попередньою моделлю Li+Pro, дана модель має ряд переваг, з якими ми Вас ознайомимо нижче.

Машинка для стрижки Moser LI+PRO 2 1888-0051 оснащена найкращим швидкознімним ножовим блоком Moser Diamond Blade шириною 46 мм з інтегрованою системою регулювання довжини зрізу волосся від 0.7 до 3 мм. Завдяки такій системі Ви зможете більш точно підібрати довжину зрізу до кожної насадки, щоб забезпечити собі ідеальний результат без «сходинок». Ножі Diamond мають спеціальне карбонове покриття - міцне і витривале, яке за своїми властивостями схоже з алмазом. Ножі виготовлені із застосуванням фірмової технології високоточного шліфування «Made in Germany», завдяки чому вони служать досить довго при належному догляді і регулярному змащенні.

Особливості моделі Moser LI+PRO2 Diamond 1888-0051

Модель 1888-0051 працює від вбудованого Li-Ion акумулятора, який здатний забезпечити 160 хвилин автономної роботи без зупинки, а швидка зарядка триває всього 80 хвилин. Li-Ion акумулятор не має пам'яті, тому його можна заряджати в будь-який момент, навіть після кожної стрижки. Це дуже зручно, адже у Вас під рукою завжди буде повністю заряджена і готова до роботи машинка, яка Вас ніколи не підведе. У разі необхідності машинку можна підключити до адаптера живлення і закінчити роботу.

Для вимогливих стилістів і перукарів в машинці LI+PRO 2 передбачено 3 швидкості, щоб майстер сам зміг вибирати потрібний режим виходячи зі швидкості своєї роботи, густоти волосся і складності стрижки. Завдяки мікропроцесорній системі управління мотором машинка стриже з однаковою потужністю і частотою обертів в кожному швидкісному режимі, незалежно від залишкового заряду батареї.

Варто так само відзначити, що в машинці застосовується інтелектуальний підхід. На дисплеї відображається детальна інформація про стан акумулятора, обраної швидкості і стану ножового блоку. Якщо Ви забули його змастити і пішло навантаження на мотор - машинка Вам «скаже» про це.

Дизайн моделі простий і в той же час досить ергономічний. Машинка має вигнуту форму корпусу і впевнено «лежить» в руці. Корпус максимально обтічний - виробник застосував електронну кнопку включення-виключення, щоб не було ніяких виступаючих елементів. В цілому машинка LI+PRO 2 1888-0050 дуже цікава і функціональна, випускається досить давно і вже перевірена в роботі роками і мільйонами користувачів по всьому світу. Магазин Ploika.com.ua однозначно рекомендує дану модель для будь-якої роботи - хоч на потоці, хоч на дому, машинка практично бездоганна.

Деякі особливості моделі Moser LI + PRO 2 Diamond 1888-0051:

  • Красивий і стильний дизайн
  • Швидкознімний ножовий блок Diamond Blade шириною 46 мм
  • Інтегрована система регулювання довжини зрізу волосся в ножовий блок 0.7 - 3 мм
  • Li-Ion акумулятор з автономністю 160 хвилин
  • Швидка зарядка за 80 хвилин
  • 3 швидкості роботи мотора
  • Мікропроцесорний контроль потужності мотора
  • Інформативний LCD дисплей
  • Мотор постійного струму з системою зменшення шумів 4100 5200, 5600 об/хв

В комплекті:

  • Машинка
  • Документація
  • 6 знімних насадок для стрижки 3, 6, 9, 12, 18, 25 мм
  • Адаптер живлення 110 - 240 В
  • База для зарядки
  • Масло і щіточка для очищення


Рейтинг нашого магазину
Загальна оцінка виробу
Функціональність
Робота на потоці
Загальні характеристики
Тип машинкидля стрижки
Тип акумулятораLi-Ion
Тип живленнявід акумулятора, від мережі
Работа від акумулятору160 хв
Швидкознімний ножовий блоктак
Ножовий блокDiamond Blade
Мінімальний зріз0.7 мм
Ширина ножового блоку46 мм
Тип моторароторний
Оберти/коливання мотора5200
Насадки у комплекті6
Коліркоричневий
Універсальне живлення 110-240 Втак
Габарити
Розміри180 x 47 x 42 мм
Вага265 г
Виробництво
ЗборкаНімеччина
Гарантія12 місяців

Ще не було питань.

Супутні товари

Теги: мозер лі про 2,li pro 2,lipro2